Bij skating kunt u denken aan schaatsen, shorttrack & skeeleren, en aan alle niveaus van sportbeleving in deze disciplines.  Van recreatief beginnend sporter, tot schoolschaatsinstructie, tot begeleiding naar de absolute top! Door onze jarenlangen ervaring in zowel de wedstrijdsport als de recreatieve instructie, en en onze brede intresse in alle vormen van sportbeleving garanderen we u een zeer positieve, leerzame ervaring waarbij het sportieve doel hand in hand gaat met plezier!  Onderstaande artikelen geven u een beeld van wat Personal Training Noord in Groningen en Leeuwarden e.o. voor u kan betekenen. Neem gerust eens contact met ons op voor meer info

Leren skeeleren in een selectief gezelschap, bijvoorbeeld met uw gezin, vriendinnen of trainingsgroep?  Personal Training Noord heeft jaren ervaring in het aanleren, verbeteren en perfectioneren van de skeelertechniek.  Heb je geen skates, maar wil je het wel leren, of weten of het iets voor jou is? Geen nood! 

Lees meer

paul bos personaltrainingnoord schaatsinstructieU kun bij ons terecht voor schaats- skeeler- en shorttrack instructie. Na het maken van een korte analyse van het startniveau bepalen we gezamenlijk korte en lange termijn doelen, waaraan we gericht gaan werken. 

Wij zijn inzetbaar voor schaats- en skeeler begeleiding op alle niveaus: Van topsporter, clubrijder tot beginnend of juist fanatieke recreant. Door onze jarenlange ervaring in de schaatsinstructie en topsport (schaatsen, shorttrack én skeeleren) zijn we breed inzetbaar en kunnen we bogen op ruime ervaring om u de beste begeleiding te bieden. 

We zijn in te zetten van individuele lessen (Personal Training) tot grote groepen. En we kijken er naar uit om samen met u het ijs op te gaan, om te sporten, vooruitgang te boeken en plezier in het schaatsen te beleven.

In de zomer verzorgen wij ook skeelerlessen, of trainingen. Verder kunnen we assisteren bij de organisatie van een evenement, of kunnen we een lessenreeks voor uw bedrijf of organisatie verzorgen. 

Meer informatie? 06-25555852 of stuur een mail via ons contactformulier

 

 

 

 

Contact

Personal Training Noord 
Oliemuldersweg 97
9713 VB
Groningen
06-25555852