Personal Trainer Groningen

U bent op zoek naar een goede personal trainer in Groningen? Dan bent u bij Personal Training Noord op het juiste adres. PTN is een besloten trainingsstudio gespecialiseerd in specialistische individuele sportbegeleiding (Personal Training).

Trainen met een Personal Trainer van PTN in Groningen?

Wij zijn een klein, ervaren team van personal Trainers in Groningen. Onze studio kunt u vinden aan de Oliemuldersweg 97 in de Oosterparkwijk.  We hebben hier alle faciliteiten die we nodig hebben om uw doelen na te streven. Of u nou wilt afvallen, fit worden of bijvoorbeeld op gezonde wijze in (spier)massa groeien.

Er zijn verschillende manier waarop u bij ons kunt trainen. Zoals gezegd is PT (personal training) ons specialisme, maar we trainen ook met tweetallen, doen small-group trainingen, verzorgen bedrijvenfitness én u kunt bij ons ook vrij fitnessen op afspraak als u bijvoorbeeld graag in een wat rustigere besloten sfeer zelfstandig uw training wilt afwerken.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over sporten met een personal trainer bij Personal Training Noord in Groningen? Neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen, zodat u eens kunt komen kennismaken.


Sportieve groeten, Team Personal Training Noord.

Contact

Personal Training Noord 
Oliemuldersweg 97
9713 VB
Groningen
06-25555852