Fitness Studio Warten - SV Sparta

In het clubgebouw van voormalige korfbalvereniging SV Sparta bevindt zich tegenwoordig een trainingsstudio. Inderdaad, voormalige, want er wordt helaas niet veel meer gekorfbald in Warten.

Om de club met een rijke historie actief te (be)houden heeft men de activiteiten verbreedt en is het clubgebouw van Sparta met de hulp van veel vrijwilligers omgebouwd tot een prachtig mooie fitnessstudio. Hier kunnen mensen uit Warten e.o nu werken aan hun gezondheid. Én dat allemaal voor zeer bescheiden prijzen. Een prachtig initiatief!

Roel Bos, oprichter van onze trainingsstudio in Groningen, heeft actief meegewerkt aan de totstandkoming van deze fitness en de praktische invulling van de machines en trainingsvormen. Daarnaast begeleidde Roel zijn clienten uit de regio in deze ruimte. Sinds  Roel zijn zoon Paul de studio in Groningen en dagelijkse activiteiten van het bedrijf overnam, is hij ook verder gegaan met de trainingen in Warten.

Woon jij in Warten of omgeving en wil jij fit worden, afvallen, of heb je andere sportieve doelen? Neem dan eens contact op met Paul Bos via 0625555852.

Contact

Personal Training Noord 
Oliemuldersweg 97
9713 VB
Groningen
06-25555852