Skeelerles in Groningen

Leren skeeleren in een selectief gezelschap, bijvoorbeeld met uw gezin, vriendinnen of trainingsgroep?  Personal Training Noord heeft jaren ervaring in het aanleren, verbeteren en perfectioneren van de skeelertechniek.  Heb je geen skates, maar wil je het wel leren, of weten of het iets voor jou is? Geen nood! 

Sinds kort hebben we ook in bijna alle gangbare maten huur-, of leenskeelers, dus als u nog niet zeker bent kunt u leren skeeleren zonder direct skates aan te moeten schaffen. 

Wat gaan we doen?

We gaan natuurlijk veel lol hebben, en de rest van het programma bepalen we samen en is afhankelijk van uw startniveau.  Slalommen, bochtjes draaien, zijwaarts afzetten, diep zitten, remmen en zelfs springen komen aanbod. Alles wat u dus nodig hebt om u veilig en efficiĆ«nt door het Nederlandse verkeer te bewegen.

Waar in Groningen gaan we skaten? 

We kunnen in principe op heel veel verschillende plaatsen afspreken om te gaan skeeleren.  In en rondom Groningen zijn heel veel mooie plaatsen om te skaten. Zo heb je het Oosterpark, het Stadspark en het Noorderplantsoen waar het heel geschikt is om lekker te skaten. Maar ook buitenuit, in het natuurgebied Kardinge kun je prachtig de wereld uit. Daarnaast hebben we zelfs de mogelijkheid om bij slecht weer 's zomers binnen bij Kardinge te skaten.  

Weten wat het kost? Bekijk onze tarieven of neem contact op om te vragen of er binnenkort een lessencyclus of special van start gaat!

Contact

Personal Training Noord 
Oliemuldersweg 97
9713 VB
Groningen
06-25555852