Trainingsstudio Groningen

Het leeuwendeel van onze trainingen worden gegeven in onze eigen trainingsstudio in de Oosterparkwijk in Groningen. Deze is gevestigd aan de Oliemuldersweg 97 en is volledig ingericht om onze trainingen optimaal aan te kunnen bieden. We hebben hier alle kracht-, cardio- en trainingsapparatuur die we nodig hebben. Ook hebben we een groot aantal accesoires zoals elastieken, sprongattributen e.d. ten behoeve van het (sportspecifieke) krachttrainen. Naast de trainningsstudio ligt een parkje en ook een openbaar tennisveld waar we gebruik van kunnen maken. We zitten verder vlak bij schaatsbaan Kardinge waar we ook schaatslessen voor u kunnen verzorgen. Onlangs hebben de trainingsstudio nog uitgebreid met een nieuwe vrije ruimte, zodat we nóg diverser kunnen trainen. 

De studio bestaat uit 2 ruimtes: 

  • De fitness & krachtruimte, waar u kunt werken aan uw algehele kracht en conditie middels losse gewichten, machines en cardio apparatuur.
  • De vrije ruimte, waarin u alles aantreft om uw vloeroefeningen, lenigheidtraining, HIT training, sprong- en circuittraining, Steps-aerobics of zelf Yoga oefeningen te doen. 

We zijn erg trots op onze studio en nodigen u van harte uit om contact op te nemen met Personal Training Noord zodat we u hier kunnen rondleiden en u meer kunnen vertellen over onze mogelijkheden en visie op uw sportbegeleiding. 

Ons Team

  • 1

Contact

Personal Training Noord 
Oliemuldersweg 97
9713 VB
Groningen
06-25555852