Fitness bij Personal Training Noord in Groningen

 Sporten in een professionele omgeving met goede en ervaren begeleiding.  Bij Personal Training Noord draait het allemaal om jou.  Onze fitnessruimte en de vrije trainingsruimte naast de fitness zijn de ideale faciliteit voor een compleet bewegingsplan. In onze fitnessstudio maken we graag gebruik van losse gewichten, dumbbells en halters, om dat uw fysieke ontwikkeling hierbij breder gestimuleerd wordt dan bijvoorbeeld bij het gebruik van machines, waar de werkende spier veel meer geïsoleerd wordt.  Op uw eigen schema wordt bijgehouden wat uw huidige staat per oefening is, en dus ook wat uw vorderingen zijn.  

 

Personal Training

Eén-op-één training voor maximale vooruitgang. Alles staat in het teken van uw doelstellingen. Alle aandacht, zowel planmatig als technisch gaat naar u, waardoor de kans op blessures klein is en het rendement in uw trainingsopbrengst groot.  Ervaren Personal Trainers helpen u uw doel te behalen. Of u nou wilt afvallen, fit wilt worden, spiergroei realiseren of optimale prestaties wilt behalen. Wij hebben hier ruimte ervaring mee. Klik hier voor meer info over Personal Training, of maak een afspraak om gelijk te starten!

 

Tweetallen / Duo Training

Trainen in je eentje is niet voor iedereen zaligmakend en daarom bieden wij de mogelijkheid om in tweetallen te trainen. Naast dat het financieel een klein voordeel oplevert heeft het uiteraard nog een paar andere voordelen.   Meer weten?
 

Small Group Training

Veel van de voordelen van Personal Training, maar dan voor een lagere prijs, en in klein gezelschap (4 tot max 8 personen). Er is nog steeds veel aandacht voor jou als individu, maar je traint niet helemaal alleen. Wil je meer weten over de voordelen en mogelijkheden van Small Group Training? Neem dan gerust eens contact op met Personal Training Noord. 

 

Bedrijfsfitness

Voor bedrijven die verder denken dan het bewaren van bonnetjes om de kosten te dekken: Investeer in het welzijn van je personeel en bespaar op ziektekosten terwijl je bedrijf beter presteert! Personal Training biedt de mogelijkheid aan bedrijven om gezamelijk (TEAMBUILDING!) fit te worden en te blijven op een gezellige en gezonde manier.  Meer weten? Lees alle info op onze speciale pagina voor bedrijfsfitness in Groningen, of neem contact met ons op via mail of 06-25555852

Contact

Personal Training Noord 
Oliemuldersweg 97
9713 VB
Groningen
06-25555852