Bodyscreening + beweegadvies

BODYSCREENING en BEWEEGADVIES bij Personal Training Noord


Stel, je wilt afvallen. Je bent al een tijdje bewuster aan het leven. Je maakt gezonde keuzes en traint daarbij ook nog eens flink in de sportschool omdat je gehoord hebt dat meer spieren = meer calorie├źn verbranden. Maar je valt maar niet af! Frustrerend! Want het lijkt alsof je inspanningen helemaal voor niets zijn. Maar is dit wel zo?

Of, je hikt er al een tijdje tegenaan om gezonder te leven. Je wil wel graag van de bank komen en naar de fitness, maar... als je daar bent, wat doe je dan? Wat is eigenlijk goed voor jou in jouw situatie?

Om antwoord te krijgen op deze vraag neem je contact met ons op en maak je een afspraak voor een bodyscreening + beweegadvies. Je hoort dan direct van ons hoe het met je lichaam gesteld is en krijgt inzage in de volledige samenstelling van je lijf.

Wat houdt een bodyscreening in?

Met speciale aparatuur meten we onder andere je bloeddruk, gewicht, je BMI, je vetpercentage, spiermassa, botmassa, je rustmetabolisme, viscerale vet en nog een aantal andere zaken.

Beweegadvies

Vervolgens zetten we deze gegevens onder elkaar en bespreken we samen wat dit betekent voor jouw gezondheid. Verder geven we je sportief advies. Waar moet je je op richten en hoe ga je te werk. Zo weet je precies wat je moet doen om jouw sportieve gezondheidsdoelen te behalen.

Deze check voeren we indien jij dat wenst periodiek voor je uit. Zodat jij altijd inzichtelijk hebt wat jouw vorderingen zijn en waar je prioriteiten liggen. Je kunt dan zelf je plan bijsturen, maar wij kunnen dit ook voor je doen. Het is helemaal aan jou!

Kosten

Een bodyscreening + beweegadvies kost 65,- euro.  (Voor klanten 35,-)  Het gesprek + meten duurt ongeveer een uur. 

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Contact

Personal Training Noord 
Oliemuldersweg 97
9713 VB
Groningen
06-25555852