FIT ON FRIDAY

VET VERBRANDEN, JE CONDITIE VERBETEREN EN STERKER WORDEN TEGELIJK?  Dat kan vanaf 12 juli iedere week. Gewoon in de Oosterparkwijk tijdens 'FIT ON FRIDAY ' bij fitness en sport studio Personal Training Noord

 
Conditie, Fitness, en Kracht in een nieuw jasje met optimaal resultaat!

 

Personal Training Noord is een fitness-/ sportstudio gericht op persoonlijke versterking door sport en lifestyle coaching. Wij organiseren de komende weken iedere vrijdag voor iedereen die graag wat extra aandacht besteed aan zijn of haar fysiek de optimale workout! 
FIT ON FRIDAY; een reeks sportlessen in de Oosterparkwijk in Groningen gericht op verbetering van de fysieke fitness
FIT ON FRIDAY is een speciaal door ons ontwikkeld sportprogramma waarbij kennis uit de topsport wordt gecombineerd met onze ervaring als personal trainers. Daarmee hebben we een trainingsopbouw opgezet die jouw conditie in een paar weken een enorme boost zal geven. We switchen van verschillende trainingsvormen buiten in het park, naar een brede range van oefeningen in onze fitness studio.  


We sporten ca 60 tot 90 minuten en schakelen van hardlopen, Core Stability en Downtraining in het park naar spierversterkende circuits met specifieke (kracht)trainingsvormen in onze sportstudio. 

Lijkt je het wat? Voor 50,- schrijf je je in voor de eerste reeks van 6 weken.  Moet je een les missen? Geen nood, er is na de 6-weekse reeks de mogelijk om de gemiste sessie in te halen.

Iedere vrijdagochtend van 10.00 tot 11:30 een sportieve routine met de volgende zaken als uitgangspunt.

  • Vetverbranding
  • Conditie verbeteren
  • Core stability
  • Down Training
  • Fun & Fitness
  • Kracht verbeteren en spiermassa vergroten
  • Sporten in groepsverband met ervaren Personal Trainers

De eerste 6-weekse reeks gaat van start op 12 juli. We verzamen tussen 9:50 en 10:00 bij ons in de studio, zodat we om tien uur kunnen beginnen. De bedoeling is om een groot deel lekker buiten te sporten, maar met slecht weer kunnen we altijd uitwijken naar binnen. Er is dus geen risico op uitval door het weer!

Inschrijven of meer informatie?
Neem contact op met ons via het contactformulier, of bel of whatsapp ons op +31625555852.  Ook zijn we natuurlijk bereikbaar voor vragen op Facebook & Instagram!

Contact

Personal Training Noord 
Oliemuldersweg 97
9713 VB
Groningen
06-25555852